Over ikwilstarten.be

Ikwilstarten.be is dé plek voor kandidaat-starters. Je wil als zelfstandige starten maar weet nog niet helemaal hoe? Ikwilstarten.be geeft een antwoord op al je vragen en begeleidt je stap voor stap.


Toonaangevend platform

Ikwilstarten.be is dé site die je als starter begeleidt doorheen je hele voortraject. Het is een gebruiksvriendelijk en helder platform vol informatie over de administratieve stappen die je moet zetten.

Als starter krijg je maximale ondersteuning bij de keuzes die je moet maken. Al je bezorgdheden verdwijnen als sneeuw voor de zon. Het startersproces wordt glashelder uitgelegd: je vindt alle info die je nodig hebt op het juiste moment. Elke startersmijlpaal komt aan bod.


"Starten via ikwilstarten.be is extreem gemakkelijk. Het platform is duidelijk en gebruiksvriendelijk."


Denken, kiezen en doen

  • Je krijgt een antwoord op je administratieve en financiële vragen. Het startersproces – op het eerste zicht zo ingewikkeld – geeft al z'n geheimen prijs.

  • Je krijgt maximale info om jouw ideale keuzes te maken. Welke ondernemingsvorm? Sociale zekerheid? Wat met mijn pensioen? …

  • En dan het echte werk! Ook dat is inbegrepen. Via ikwilstarten.be kan je door naar acerta.be om je opstart concreet te maken. De HR-dienstengroep Acerta brengt je startersadministratie volledig in orde.


acerta office-icon
Zoek een Acerta-kantoor in