KBC

Méér dan een bank en een verzekeraar: KBC wil starters dag na dag inspireren, ondersteunen en stimuleren. KBC helpt je om je dromen waar te maken.


Bank-verzekeraar die groei aanmoedigt

Groeien en doelen bereiken, dat wil KBC voor zijn klanten. De bank-verzekeraar zorgt ervoor dat je je projecten kan plannen en uitvoeren, en zorgt ook voor bescherming.  

KBC ondersteunt de lokale economie, zodat gemeenschappen zich verder kunnen ontwikkelen. Kansen geven, daar draait het om. KBC bereidt zich vandaag voor op de uitdagingen van morgen. 

Ondernemen is kansen zien én grijpen

Als dé bank-verzekeraar van hier weet KBC als geen ander wat ondernemen betekent. KBC kan zich dan ook perfect inleven in je durf en drive. Én in je onzekerheden en vragen. Als echte partner – niet alleen financieel – helpt KBC je om je business dag na dag te verbeteren. Vertrouw op het advies van de experts, zowel bij je start als in je dagelijkse werking en op alle belangrijke momenten in de toekomst. 


"Elke starter is anders, net zoals ons advies."


KBC, sterke partner voor startende ondernemers

Wat mag je van KBC verwachten? 

  • De juiste specialist – Je adviseur ondernemen is specialist in zijn vak en kan bovendien op elk moment een beroep doen op KBC-experts in andere domeinen. 

  • Structureel partnerschap met UNIZO – Zo gaat de dienstverlening net dat stapje verder. Denk aan uitgebreide info en begeleiding bij de opstart van je zaak, juridisch advies, hulp bij je businessplan, coaching, netwerkmogelijkheden en cursussen. 

  • Advies op maat – KBC luistert naar jouw verhaal. Dat betekent dat je adviseur alleen die bank- en verzekeringsproducten aanbeveelt die echt bij je ondernemingsplannen passen. 

    KBC staat voor je klaar, ook buiten de kantooruren. 

acerta_office_icon

Interesse om - met je bedrijf - zelf partner te worden van ikwilstarten.be?

Contacteer Acerta. Klik hier.