Start it @ kbc

Start it @kbc moedigt innovatieve ondernemers aan en helpt ze richting succes. Met meer dan 300 starters is het de grootste start-up community in België.


Netwerk met toekomstplannen

Start it @kbc smeedt banden tussen organisaties en bedrijven die zich met dezelfde toekomstgerichte mentaliteit smijten. Zo bouwt Start it @kbc aan een ecosysteem en dynamisch netwerk van start-ups, scale-ups, incubatoren, acceleratoren, mentoren, VC’s, supporting partners en strategische partners.

Dankzij een groeiende groep partners kan je als starter rekenen op tonnen expertise, een enorm netwerk, huisvesting en begeleiding.

Bij Start it @kbc sta je zo aan de deur. Letterlijk! Er zijn trefpunten in Antwerpen, Gent, Hasselt, Leuven, Kortrijk en Brussel. De focus gaat een pak verder. De community zet sterk in op internationalisering in Europa en de Verenigde Staten.


Lanceer je idee

Heb je een innovatief businessidee? Als starter kan je dat het hele jaar door indienen via de website. Drie keer per jaar krijgen enkele starters een uitnodiging om hun idee aan een professionele jury voor te stellen. Blaas de jury omver!

"Start it @kbc is de grootste Start-up Academy in België."
acerta_office_icon

Interesse om - met je bedrijf - zelf partner te worden van ikwilstarten.be?

Neem contact op met Acerta. Klik hier