Jij wil een eigen zaak starten? Proficiat! Laat ons jou een concreet voorstel doen: laat Acerta je begeleiden naar een goede start. Je hoeft geen langdurende opleidingen te volgen of veel boeken te lezen. Enkele essentiële handvatten kunnen al een verschil maken. We vatten ze voor je samen in onze academie, 4 korte opleidingen die direct naar de kern van de zaak gaan.

In vier korte opleidingen helpen we je echt vooruit

Vier relevante opleidingen stelt Acerta voor aan wie van plan is een eigen zaak te starten. De aanpak is interactief en met relevante oefeningen zetten we je aan het werk. Nuttig werk, want het gaat al van de eerste minuut over jouw project, over jouw eigen zaak. Je gaat naar huis met nieuwe inzichten, met oplossingen en met een goed zicht op wat je verder te doen staat. Dit is de kortste weg naar de opstart van je eigen zaak.

Elke opleiding duurt drie uur en kost 45 euro.

Je bepaalt zelf welke opleidingen je wel of niet nodig hebt en de volgorde ervan.

Een klare kijk op je idee

In deze opleiding ‘Een klare kijk op je idee' krijg je de handvatten aangereikt om jouw idee helder en duidelijk te verwoorden om zo de juiste mensen te overtuigen van jouw plannen.

Wie zijn verhaal helder in het hoofd heeft, krijgt het zelfs in 3 minuten verteld. Dat is handig voor als je in een lift staat met iemand (elevator pitch) of als je jouw idee kort in een e-mail wil voorstellen. En hoe je jouw hele plan gebald in één slogan vat, bijvoorbeeld voor op je etalage, je website of je naamkaartjes, ook daarmee ga je aan de slag.

Nieuwe data voor 2018 worden zo snel mogelijk ingepland.

Een klare kijk op je plan

In je hoofd is het duidelijk, jij weet precies wat je in de wereld wil zetten: een koffiebar met een leeshoek, een kapperszaak speciaal voor kinderen, een loodgietersbedrijf voor kmo’s ...

Je idee zit goed. Maar hoe ga je dat nu allemaal organiseren? Waar moet je allemaal aan denken? Heb je een locatie nodig? Materieel? Grondstoffen? Welke voorraden? Hoe ga je klanten aantrekken? ... Er is zoveel om aan te denken. Na deze opleiding heb je dat allemaal helder op een rij. Je droom wordt een concreet plan waar jij een klare kijk op hebt.

 

Een klare kijk op je financieel plan

Vrienden en familie zijn mee met je verhaal, je boekhouder is op de hoogte en ook je bank weet dat je plannen hebt om een zaak op te starten. Nu is de tijd gekomen om met die twee laatsten rond de tafel te gaan zitten en de financiële haalbaarheid van jouw idee concreet te bekijken.

In deze opleiding leer je in de eerste plaats begrijpen wat je boekhouder voor je doet. Je geraakt vertrouwd met de belangrijkste elementen van je financieel plan en je weet waarom jullie samen welke beslissingen nemen.

 

Een klare kijk op je marketing plan

Geen zaak zonder klanten. Maar waar zitten ze? Hoe vind jij hen en hoe vinden zij jou? Hoe zorg je ervoor dat ze bij jou komen (kopen) en niet elders? Hoe zorg je er ook voor dat ze terugkomen? Voor meer van hetzelfde of voor andere producten of diensten?

De titel van deze opleiding geeft het antwoord al deels weg: Kom uit je kot! Laat je zien! Zorg dat je daar bent waar jouw klanten zijn. Na deze opleiding komt jouw doelgroep je niet meer alleen toevallig tegen.

Nieuwe data voor 2018 worden zo snel mogelijk ingepland.


acerta_office_icon

Contactpersoon academie:


Een overzicht van de komende opleidingen: