Op eigen benen, maar niet alleen. Omring jezelf met professionals.

Starten doe je niet alleen

Een zaak opstarten doe je niet in je eentje. Met het juiste advies sta je een pak sterker. En je wint tijd, zodat je kan focussen op je zaak. Deze professionals kunnen je elk vanuit hun eigen expertise helpen, zowel bij je opstart als later.

Acerta maakt je start makkelijk

Je start je eigen zaak. Je staat in de startblokken, je hebt er zin in. Maar je mag het jezelf ook makkelijk maken als dat kan. Je hoeft het warm water niet opnieuw uit te vinden; Acerta weet wat starten is.

Je boekhouder houdt je bedrijf gezond

Als zelfstandige moet je heel wat beslissingen nemen. Neem ze niet allemaal alleen. Voor de financiële en boekhoudkundige kant van ondernemen is een boekhouder of accountant je beste raadgever. Investeringen, belastingaangifte, financieel plan, …? Eén adres: je boekhouder.

De bank als financiële partner voor je bedrijf

Starten is geen solo-job. Je gaat een nieuwe uitdaging aan en zeker voor je financiën heb je een betrouwbare metgezel nodig. De bank geeft je een duwtje in de rug dankzij speciale startersvoordelen.

Je verzekeringsagent, voor als het eens tegenzit

Verzekeringen, je kent het principe. Een goede verzekeringsagent is goud waard. Hij ziet en voorziet je risico's en beschermt je ertegen. Met de juiste verzekeringen achter de hand ben je gewapend tegen elke tegenslag.

Juridische kwesties, voer voor een advocaat

Een onderneming krijgt altijd wel met juridische kwesties te maken, of het nu een multinational of een kmo is. Je advocaat geeft advies, bemiddelt, onderhandelt en verleent bijstand.

Sluit aan bij de beroepsfederatie van je sector

Je vakgenoten komen dezelfde uitdagingen tegen als jij. Beroepsfederaties zijn dan ook het perfecte forum voor concullega's uit dezelfde sector. Want 1 + 1 is soms echt wel 3.


Zorgeloos je eigen zaak starten? Dat doe je met Acerta.

Filip H.

gaat aan de slag als advocaat, en begint alvast zijn tong te scherpen aan de Balie van Antwerpen